• bir ton tazminat alacak karardır.
  • 10 tane adam öldürsen bu sonuç olmaz. allah kahretsin !!!!
  • orospu evlatlarını üzmesi gereken karar, nitekim üzmüş de. konuş devlet düşmanı.

    edit: kimmiş bu kürtçü bölücü, ermenici ve fetöcülerin ölümüne savunduğu osman kavala, bir suser güzel derlemiş:

    (bkz: #136673869)

    "ergenekon süreci derinleştirilsin, kazanan yurttaşlar olacak." bildirisine imza atan, öcalan'ın sevgilerini gönderdiği, hdp ve silahlı uzantısı pkk ile ilişkileri ayan beyan ortada olan şahıs.

    “şu anda pkk rasyonel siyaset yapma kapasitesine sahip bir örgüt. bunu da sözcüleri konuşmalarında ifade ediyorlar...”

    "silahlı muhalefet hareketinin de siyaseti belirlemede önemli rolü oluyor.”

    “bundan sonra acaba (pkk) militanların silahlarını bırakmak için türkiye'den ayrılmalarına ihtiyaç var mı?” gibi ifadelerin sahibi.

    bu adamın ne olduğunu anlamak için kendisini savunanlara göz atmak yeterli. türkiye cumhuriyeti aleyhinde söylemlerde ya da teşebbüslerde bulunun her kim varsa daha beter olsun.

    "münkir münafıkın soyu
    yıktı harap etti köyü
    mezarına bir tas suyu
    dökenin de avradını"

    osman kavala pkk'ya silahlı muhalefet diyen adam:

    https://youtu.be/dwwhc27xm3k
  • ne kadar sinir bozucu!
    diyecek söz bulamıyorum...
  • deli sacmasi bir dava ve olmayan delillerle verilen siyasi karar. bu tip kararlar nedeniyle akp savci/hakim tayfasi secimi kaybettikten sonra fetocular gibi kacacak ulke arayacaklar.
  • ne osman kavala’yı, ne de diğer ceza alanları tanırım.

    ben türkiye’de doğmuş büyümüş, vatandaşlık görevlerini yapmış, vergisini vermiş yurtsever bir kişi olarak bu kararı verenlere hakkımı helal etmiyorum.

    gezinin sorumlusunu arayanların anlamadıkları şey şu: bizim sizin gibi güdülmeye ihtiyacımız yok, kendimiz gittik, ağaçlar ve çevre için aslanlar gibi direndik, hakedenlere hak ettikleri küfürleri ettik, efendi gibi eylem yapmaya çalışırken terörize eden de zabıta oldu, sonrası malum.

    esas darbe girişimi gezi parkı direnişi değil ama sonrasında türkiye cumhuriyeti’ne, demokrasi ve insan haklarına karşı yapılanlardır.

    yazıklar olsun.

    edit: sayısız hakaret mesajı aldım, hiçbirine cevap vermedim çünkü hiçbiri insan değiller.

    bunları yazarken ağlıyorum, hakaretlerden değil, saçma sapan yere 18 yıl hapise mahkum olan tayfun kahraman’ın kızından ayrılma sahnesini yüreğim kaldırmadı. bu düzene destek verenler şu kızın vebalini de omzunda taşıyanlardır. allah’ı olan bu zulüme ortak olmaz, olamaz.

    youtube linki
  • yuh dediğim olay.
  • boğaz kesenlerin covid önemleri kapsamında salıverildiği bir memlekette, tamamen varsayımlara dayanan bir dava üzerinden müebbet hapis cezası verilmesi haksızlıktır. bir zamanlar ergenekon davaları kapsamında birilerinin istediği kararları alanlara neler olduğunu hatırlatmak isterim. o zaman da bol keseden müebbetler dağıtılmıştı.
  • söyleyecek hiç bir sözün olmadığı durum. bu kararları verenler de elbet bir gün hesap verir.
  • oh yarasın diye yazan yazara soruyorum. acaba bu suçlamayı gösteren hangi delillere dayanarak böyle rahat rahat bir entry yazabiliyor. biz ergenekon davasını da gördük
hesabın var mı? giriş yap